Over VERS

VERS! is hét jongerenevent van 2022 in Súdwest! Zaterdag 18 juni worden het Atrium en het Bolwerk omgedoopt tot een festival. Kom livemuziek checken, dansen, gamen of gewoon even lekker relaxen. Kan allemaal! Flemming, STUK, Fokke Simons en Jet van der Steen zijn erbij. Jij dus ook!

Bij VERS! hoort natuurlijk vette muziek. Die traditie gaat al wat jaartjes terug. Vanaf 20.00 uur zijn er optredens van jonge muzikanten en groepen uit de buurt. Bij het Atrium, RSG, Bogerman en Kunstbende Friesland barsten ze van het talent en dat willen ze graag even aan jou laten horen. En natuurlijk gaan we ook he-le-maal los met grote namen in de grote zaal van het Bolwerk.

We hebben DJ’s. We hebben foodtrucks. We hebben loungeplekken. En niet te vergeten arcade games!!! Leef je uit als Max Verstappen in een racesimulator of chill ‘m de pan uit met een mocktail in je hand. 

Locatie

VERS! is een binnenfestival dat plaatsvindt in het Atrium en het Bolwerk in Sneek. In de zaal en het café van het Bolwerk, in de Noorderkerkzaal en in het Atrium treden artiesten op. Verder vind je op het Atrium plein DJ’s en tal van andere activiteiten.