Er zijn 23 resultaten gevonden voor “”

Foto’s VERS! 2022

Een terugblik op VERS! Festival 2022!

Lees verder

STUK is van de partij!

Het was nog even spannend of de mannen van STUK het zouden halen vanavond, want ze bleken met een coronabesmetting te kampen te hebben. Maar, vanmorgen ontvingen we het goede nieuws dat Stefan weer is opgeknapt en helemaal klaar is om er een flink feest van te maken. STUK zal dus gewoon volgens planning optreden […]

Lees verder

RSG POPVOCALS

Lekker meezingen met de RSG POPVOCALS! Als gloednieuw popkoor is een optreden op het Vers Festival een fantastische start. Na slechts een handjevol repetities is dit nieuwe popkoor van de RSG Magister Alvinus klaar om je mee te laten deinen op hits van John Legend tot P!nk.

Lees verder

BBB

Tijdens een optreden van de Bogerman Bigband weet je één ding zeker: het is swingen geblazen! Met verschillende stijlen van bigbandmuziek, zoals swing, rock en funk. Naast de vele optredens in Nederland heeft de Bogerman Bigband al diverse buitenlandse tournees gemaakt. Zo werd er al opgetreden in Denemarken, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen en Luxemburg.

Lees verder

Big Bunny

Big Bunny is een alternatieve pop-rockformatie die vooral eigen muziek maakt, geïnspireerd door bands als Queen. Daarnaast houdt het vijftal ook erg van house en klassiek en bedenken ze graag teksten, thema’s en grooves!

Lees verder

Error

Error is een band met heel veel energie! Ze spelen rockgeoriënteerde nummers, zoals van Yungblud, One Direction en Go Back to the Zoo. Daarnaast hebben de leden van de band ook een aantal liedjes zelf geschreven.

Lees verder

Skarnepeoples

Skarnepeoples is een jonge band met behoorlijk wat podiumervaring. Zo stonden ze op festivals als VERS! en Út Sneek. De setlist is altijd lekker gevarieerd, met nummers van Bon Jovi, Kane, AC/DC, Kings of Leon en Katrina & The Waves.  

Lees verder

Unlocked

Zet je schrap voor deze vierkoppige rockband uit Sneek en omstreken. Waar het voor Quinten, Milan, Bram en Thom ooit begon bij het spelen van covers, zijn de de laatste jaren volop aan de bak met het schrijven van hun eigen rockgeoriënteerde muziek. Deze nummers zijn het best te omschrijven een mix van Rage Against the […]

Lees verder

VIBES

Bij een optreden van Vibes straalt het plezier ervan af. De bandleden hebben een voorkeur voor rockgeoriënteerde liedjes en spelen graag nummers van onder anderen Imagine Dragons, Anouk, BLØF, Keane en de Red Hot Chili Peppers.

Lees verder

Bezoekinfo

Waar vindt VERS Festival plaats? VERS! is een binnenfestival dat plaatsvindt in het Atrium en het Bolwerk in Sneek – ingang via Oud Kerkhof 11. In de zaal en het café van het Bolwerk, in de Noorderkerkzaal en in het Atrium treden artiesten op. Verder vind je op het Atrium plein DJ’s en tal van […]

Lees verder